THE ALL

NEW

X-TRAIL

ZUL

Bagi Zul, X-Trail ni dah tak payah nak kata apa kerana rekod jualan sebelum ini dalam segmen SUV adalah milik X-Trail..

Dari segi rupa, teknologi, reliabiliti semuanya ada.. memang terbaik antara yang terbaik..

Kalau minat nak tahu lebih lanjut jangan risau whatsap je saya (klik saja link dibawah ni ye).. 

nissantopsaleszulxtrail2.jpg

X-Trail

  • NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

  • INTELLIGENT FORWARD COLLISION WARNING WITH INTELLIGENT FORWARD EMERGENCY BRAKING

  • INTELLIGENT CRUISE CONTROL

  • HIGH BEAM ASSIST

  • REAR CROSS TRAFFIC ALERT

  • BLIND SPOT WARNING

  • LANE DEPARTURE WARNING

  • INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR (I-AVM)

  • SEAMLESS CONNECTIVITY

SEBULAN HANYA DARI RM1,383*

xtrailbrown

Bold and Modern Design

xtrailrear

Xtrail Rear

xtrailbonet

Big Bonet

Xtrail Interior

Xtrail Interior

Xtrail Leather Seat

Xtrail Leather Seat

Xtrail Dashboard

Xtrail Dashboard

7.png

X TRAIL

Nissan XTrail ni dah tak perlu cakap banyak lagi la bagi saya, kerana telah terbukti ia antara SUV pilihan rakyat Malaysia

Ramai dah saya bantu dapatkan Xtrail ni, body steady, seat Leather dan sekarang ada macam-macam features tambahan..

Klik butang dibawah dan saya akan bantu anda periksakan loan anda, trade in atau apa saja soalan yang anda nak tanya.. Jangan risau saya sangat friendly ya..