THE

LEGEND

ALMEERA

ZUL

Anda perlukan kereta berharga munasabah tapi ruang yang besar..

Ha, kereta ini saya panggil "karpet pun boleh bentang kat belakang".. hehe

Kereta Almeera ni mempunyai ruang kaki yang besar untuk penumpang belakang..

Kalau minat nak tahu lebih lanjut jangan risau whatsap je saya (klik saja link dibawah ni ye).. 

CNY-OnlineBanner-ALMERA.jpg

Almeera

  • 14.9KM/L*

  • FUELS YOUR ADVENTURE - USING LESS

  • 25 INCHES (636MM) LEGROOM SIZE

  • SPACIOUS REAR LEGROOM

  • 490 LITRES OF TRUNK SPACE

  • BIG,BIG AND BIG

SEBULAN HANYA DARI RM610*

Nissan Zul Melaka

Pemegang Pintu Chrome

Nissan Zul Melaka

Lebih banyak ruang storan

Nissan Zul Melaka

Keselesaan

Nissan Zul Melaka

Dashboard yang Unik

Nissan Zul Melaka

Aerodinamik

Nissan Zul Melaka

Boney yang luas

nissanzulmelakaprofile (2).png

ALMEERA

Kepada sesiapa yang hendakkan kereta baru serta perlukan ruang yang lebih luas untuk segmen kereta sedan..

Saya rekomen anda Almeera ni, dengan harga yang sangat berpatutan serta ruang yang lebih luas..

Klik butang dibawah dan saya akan bantu anda periksakan loan anda, trade in atau apa saja soalan yang anda nak tanya.. Jangan risau saya sangat friendly ya..